De Schouwburg in Brugge pakt uit met een ontbijtformule door Coffeebar Adriaan

De Schouwburg in Brugge pakt uit met een ontbijtformule door Coffeebar Adriaan

22/07/23

Stap binnen in de betoverende wereld van “De Schouwburg Vertelt,” een onvergetelijke ontbijtformule in samenwerking met Coffeebar Adriaan. Ontwaak je zintuigen met een verrukkelijk ontbijt in de weelderige Foyer, waar de historische grandeur je omringt en de belofte van een buitengewone dag je tegemoet straalt.

Eenmaal verzadigd met heerlijke lekkernijen, begint het avontuur met een boeiende rondleiding door de majestueuze Stadsschouwburg. Onder leiding van een deskundige gids word je meegenomen op een ontdekkingsreis door de rijke geschiedenis van dit culturele icoon. Elk detail van de expo komt tot leven terwijl de gids de fascinerende verhalen achter de kunstwerken en architectonische meesterwerken onthult.

De ontdekkingstocht brengt je langs de verborgen hoekjes en adembenemende hoogtepunten van de Schouwburg. En ja, wees voorbereid op enkele trappen die je naar nieuwe vergezichten zullen leiden. De rondleidingen zijn met liefde en passie in het Nederlands verteld, zodat je de echte ziel van deze culturele schat volledig kunt absorberen. En maak je geen zorgen over de tijd, want elke tour duurt 2 tot 2,5 uur, genoeg om je onder te dompelen in alle pracht die de Schouwburg te bieden heeft.

Om jouw ervaring extra bijzonder te maken, wordt de tafelschikking op voorhand bepaald, zodat je met je gezelschap kunt genieten van dit betoverende moment in alle comfort. Elk bestelde ontbijt wordt voorzien van een aparte tafel, waar jullie samen kunnen genieten van elkaars gezelschap terwijl de verwondering over de Schouwburg blijft nazinderen. Het meest originele ontbijt op zondag in Brugge tijdens de zomermaanden

Het “De Schouwburg Vertelt” ontbijtformule is speciaal gepland op zondag, een dag om te genieten en te ontspannen.
Van 9.00 uur tot 12.30 uur is de tijd helemaal aan jou en je metgezellen om te genieten van deze bijzondere ervaring.

Laat je betoveren door de harmonie van kunst, cultuur en culinaire verwennerij.
Reserveer nu je plek voor dit unieke evenement en laat je onderdompelen in de pracht van “De Schouwburg Vertelt” – een ochtend die je hart zal verwarmen en je geest zal verrijken.

Klik hier voor de beschikbare data van de ontbijtformule in de Schouwburg:

Data Ontbijtformule: Iedere zondagvoormiddag vanaf 23 juli tot en met 27 augustus.
Locatie:
Koninklijke Stadsschouwburg – Vlamingstraat 29